V33 Suojalakka työtasoille 500ml Clear

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

V33-suojalakka suojaa ja viimeistelee V33-remontointimaaleilla maalatut keittiön ja kylpyhuoneen työtasot sekä muut vaakapinnat. Suojalakka levitetään suoraan maalin päälle. Lakka tasoittuu itsestään ja muodostaa erittäin kestävän, tahroja ja rasvaa hylkivän pinnan. V33:n Täydellinen Remontointi -sarjan suojalakka on maitomainen vesiohenteinen lakka, joka on tarkoitettu V33-maaleilla maalattujen, kovalle kulutukselle joutuvien vaakapintojen, kuten työtasojen ja kalusteiden, suojaamiseen keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Suojalakalla käsitelty maalipinta kestää hyvin arjen kulutusta, naarmuuntumista, hankausta ja puhdistusta. V33-suojalakka kiinnittyy erinomaisesti maalattuun pintaan ja kestää hyvin kolhuja, tahroja sekä normaalia korkeampia lämpötiloja, kuten kuumia roiskeita keittiön työtasolla sekä lämpötilan vaihteluja kosteissa tiloissa. Lakattu maalipinta on helppo puhdistaa ja pitää hyvässä kunnossa.

OMINAISUUDET: • kuivumisaika: 4 tuntia • käyttövalmis 24 tunnin kuluttua käsittelystä • riittoisuus: 10 m²/l • kiiltoaste: satin 25 • väri: kirkas

KÄYTTÖOHJE Anna maalin ensin kuivua käyttövalmiiksi ennen suojalakan levittämistä (24 h). Tyhjennä mukana oleva lisäainepakkaus lakan joukkoon ja levitä lakka tasaisin ristikkäisin vedoin sopivalla telalla tai siveltimellä kahteen kertaan. Toinen kerros voidaan levittää 4 tunnin kuluttua ensimmäisestä kerroksesta. Käsittele lakattua pintaa varoen ensimmäisten 20 vuorokauden ajan.