V33 Kalustemaali 2l Cotton

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Keittiön pinnoille tarkoitettu V33-remontointimaali on vesiohenteinen maali, jolla keittiön ilmeen uudistaminen käy helposti ja nopeasti. V33-remontointimaali sopii niin keittiön kalusteille, työtasoille, välitilan kaakeleille kuin kodinkoneille ja lämpöpattereillekin – eikä erillistä pohjamaalausta tarvita. Aina ei kannata tehdä kallista ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista. Kodin pinnat on helppo ja nopea uudistaa maalaamalla ne kestävällä ja monikäyttöisellä V33-maalilla, joka soveltuu monenlaisten pintojen maalaamiseen ja kestää hyvin kulutusta. Vesiohenteinen keittiön kaakeleiden ja muiden pintojen maalaamiseen tarkoitettu V33-maali on todella monikäyttöinen: sillä voi maalata keittiön kalusteet, välitilan kaakelit, työtasot, ovet, ikkunanpuitteet ja jopa kodinkoneet ja lämpöpatterit. Maalia voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille käsitellyille tai käsittelemättömille puupinnoille, melamiini-, laminaatti-, kaakeli-, kipsilevy-, lasi-, alumiini-, metalli- ja PVC-muovipinnoille sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pinnoille. Maalattavaa pintaa ei tarvitse erikseen pohjamaalata, sillä V33-remontointimaalin erityinen koostumus tekee siitä erinomaisesti kovaankin pintaan kiinnittyvän sekä kolhuja ja tahroja kestävän. Pinnan huolellinen esikäsittely ennen maalaamista on kuitenkin tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Maali kestää myös normaalia korkeampia lämpötiloja kuten kuumia roiskeita keittiön työtasolla tai välitilan kaakelipinnalla sekä lämpötilan vaihteluita varaavien takkojen ja lämpöpatterien pinnoilla – ilman kellastumista.

OMINAISUUDET: • keittiön pintojen maalaamiseen • saatavana useita sävyjä • kuivumisaika: 6 tuntia • käyttövalmis: 48 tunnin kuluttua • riittoisuus: 12 m²/l • lämpötilankesto: 100 °C • kiiltoaste: satin 25 • väri: cotton

KÄYTTÖOHJE Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Maali soveltuu vain kuiviin sisätiloihin. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin. Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 6 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 48 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa vaakatasossa olevat pinnat kuten työtasot lopuksi V33:n suojalakalla. Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta.