V33 Kaakelimaali seinille 2l Feather

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

V33 Kylpyhuoneen Remontointimaali on vesiohenteinen maali, joka on tarkoitettu kylpyhuoneen pintojen maalaamiseen. Kylpyhuoneen V33-remontointimaalilla voi maalata esimerkiksi seinäkaakelit tai kalusteet. Aina ei kannata tehdä kallista ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista. Jopa kylpyhuoneen pinnat voidaan uudistaa helposti ja nopeasti maalaamalla. Kylpyhuoneen seinälaattojen ja muiden kostean tilan pintojen maalaamiseen kehitetty V33-remontointimaali muodostaa kosteutta ja kulutusta kestävän pinnan. Pohjamaalausta ei tarvita, sillä maalin tarttuvuus on erinomainen myös koviin pintoihin. Huolellinen esikäsittely on kuitenkin tärkeä työvaihe ennen kaakelimaalin käyttöä. Laattalattian maalaamiseen kannattaa käyttää erityisesti lattioille tarkoitettua kaakelimaalia. V33-maali soveltuu todella monenlaisille pinnoille: kalusteille, seinäkaakeleille, työtasoille, oviin ja ikkunoihin. Maalia voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille puupinnoille, melamiini-, laminaatti-, kaakeli-, kipsilevy-, lasi-, alumiini-, metalli- ja PVC-pinnoille sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pinnoille. Maalattavaa pintaa ei tarvitse erikseen pohjamaalata, sillä V33-remontointimaalin erityinen koostumus tekee siitä erinomaisesti tarttuvan, myös koviin pintoihin. Maali on vedenkestävä ja se kestää päivittäistä käyttöä sekä suuriakin lämpötilanvaihteluita. Mikrohuokoinen koostumus jättää kaakelisaumat hengittäväksi, joten kosteus pääsee haihtumaan normaalisti.

OMINAISUUDET: • sopii mm. kylpyhuoneen seinälaattojen maalaamiseen • saatavana useita sävyjä • kuivumisaika: 6 tuntia • pinta käyttövalmis 24 tunnin kuluttua • pinta vedenkestävä 48 tunnin kuluttua • riittoisuus: 12 m²/l • kiiltoaste: semi gloss 50 • väri: feather

KÄYTTÖOHJE Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin. Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 6 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 24 tunnin kuluttua ja vedenkestävä 48 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa vaakatasossa olevat pinnat kuten työtasot lopuksi V33:n suojalakalla. Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta.