V33 Ammemaali 1l White

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

V33 Amme- ja pesuallasmaali on erittäin kestävä valkoinen remontointimaali, jolla voi helposti uudistaa ja raikastaa vanhan ammeen tai pesualtaan ilmeen ilman kallista ja aikaa vievää remonttia tai kalusteiden vaihtamista. Amme- ja pesuallasmaali tarttuu erinomaisesti koville kiiltäville pinnoille ilman pohjamaalausta. V33:n Amme- ja pesuallasmaali kestää kovaa kulutusta ja toistuvaa käyttöä veden alla. Maali on kuivuttuaan täysin vedenpitävä. Maali on vesiohenteinen ja kestää päivittäistä käyttöä. Se kiinnittyy erinomaisesti ilman pohjamaalia puhtaalle, tasaiselle ja kovalle pinnalle ja kestää veden sekä pesuaineiden aiheuttamaa rasitusta sekä kostean tilan suuriakin lämpötilanvaihteluita. Amme- ja pesuallasmaalilla voidaan maalata pesutiloja, pesualtaita, ammeita, suihkualtaita ja bideitä kosteissa sisätiloissa. Pesuallasmaali soveltuu monenlaisille materiaaleille, mm. emaloidulle posliinille tai teräkselle sekä marmorille ja PVC-muoville.

OMINAISUUDET: • sopii ammeiden ja pesualtaiden maalaamiseen • saatavana useita sävyjä • kuivumisaika: 8 tuntia • pinta käyttövalmis 7 vrk:n kuluttua • riittoisuus: 6 m²/l • kiiltoaste: semi gloss 50 • väri: valkoinen

KÄYTTÖOHJE Poista silikonisaumat ja esikäsittele maalattava pinta pakkauksen ohjeen mukaan. Pinnan pesu ja huolellinen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Lisää pakkauksessa oleva lisäaine maalin sekaan ja sekoita. Irrota hanat ja viemäriosat tai suojaa ne maalarinteipillä. Maalaa kaksi kerrosta. Pinta voidaan maalata toiseen kertaan 8 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa pinta lopuksi suojalakalla. Maalattu pesuallas tai amme voidaan ottaa käyttöön viikon kuluttua maalaamisesta: silloin maalipinta kestää jatkuvaa veden ja pesuaineiden vaikutusta. Käsittele kuitenkin maalattua pintaa erityisen varoen ensimmäisten 20 päivän ajan.