Thermacell mini halo grafiitti

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Thermacell Mini Halo grafiitinharmaa hyttystorjuntalaite


Thermacell Mini Halo -pöytämalli soveltuu muotoilunsa puolesta vaativampaankin makuun. Se on tyylikäs millä tahansa terassilla – ja soveltuu hyvin vaikka mökkituliaiseksi. Juomatölkin kokoinen laite on huomaamaton, mutta tekee illanistujaisista huomattavasti mukavammat kaikille.

Thermacell-hyttystorjuntalaite on tehokas ja luotettava ratkaisu pihapiirin hyttysongelmaan. Se luo noin 20 m² hyttysvapaan alueen 10–15 minuutissa. Thermacell torjuu tehokkaasti hyttyset, mäkärät ja polttiaiset.

Thermacell on helppo, huomaamaton ja lähes hajuton tapa torjua hyttyset ulkotiloissa. Se ei sisällä iholle levitettäviä voiteita tai suihkeita. Thermacell suojaa kerralla koko seurueen.

Tyylikäs Mini Halo -hyttystorjuntalaite on erinomainen ratkaisu pihalle, terassille ja patiolle kotona ja mökillä. Ajattoman muotoilunsa ansiosta laite näyttää hyvältä monenlaisessa ympäristössä. Ihanteellinen illanviettoihin, sopii hyvin myös mökkituliaiseksi.

Thermacell-laitteeseen laitetaan pralletriinia sisältävä hyttystorjuntamatto. Mattoa lämmitetään kaasulla, jolloin tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille n. 20 m² suoja-alueen.

Käytä Thermacellia turvallisesti. Lue etiketti ja valmistetiedot huolellisesti, ja perehdy käyttöohjeisiin. Thermacell-laitteen ritilä kuumenee ja laitteessa käytetään kemikaalia. Käytä ja säilytä tuotteita niin, että lapset ja lemmikkieläimet eivät pääse niihin käsiksi. Varmista, ettei laite tai hyttystorjuntamatto jää sateella ulos tai joudu vesistöön tai muualle luontoon. Vain ulkokäyttöön.

Tyhjä Thermacell-kaasusäiliö ja -hyttystorjuntamatto hävitetään sekajätteenä/polttokelpoisena jätteenä paikallisten ohjeiden mukaan. Tyhjän maton tunnistaa siitä, että se on muuttunut sinisestä vaaleaksi. Jos kaasusäiliötä tai mattoa ei ole käytetty loppuun, ne hävitetään vaarallisena jätteenä.

Pakkaus sisältää Thermacell Mini Halo -laitteen ja tarvikkeet n. 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa).

Väri: grafiitinharmaa.

Lyhyesti:

  • Luotettava ratkaisu pihapiirin hyttysongelmaan
  • Luo noin 20 m² hyttysvapaan vyöhykkeen 10–15 minuutissa
  • Tehokas
  • Helppokäyttöinen
  • Äänetön, lähes hajuton
  • Myyntipakkaus sisältää laitteen ja tarvikkeet n. 12 tunnin käyttöön: kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa
  • Saatavana kolme erikokoista täyttöpakkausta
  • Perehdy käyttöohjeisiin