Tesa Ikkunakalvo Thermo Cover 1,7 x 1,5 m

9,99 €
(1 kpl = 9,99 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Monissa vanhemmissa taloissa on edelleen yksilasiset ikkunat, jotka eivät vastaa nykyaikaisia eristysstandardeja. Varsinkin talvella yksilasiset ikkunat tuntuvat kylmältä ja alentavat huomattavasti huonelämpötilaa. Tämä vaatii lisälämmitystä ja kasvattaa energiankulutustasi. Ikkunakalvo tesamoll® Thermo Cover on nopea ja helppo ratkaisu tähän ongelmaan.

Tesamoll® Thermo Cover on ainutlaatuinen tarttumaton ikkunaeristekalvo. Se toimii eristävänä kalvona, joka pystyy korvaamaan puuttuvan 2. ikkunalasin.

Ikkunakalvo pienentää merkittävästi kylmän ikkunan ja lämpimän sisäilman välistä lämpötilaeroa. Tämä poistaa tehokkaasti yksiruutuisille ikkunoille tyypillisen kondensaatiovaikutuksen. Liiallista kondenssivettä ei enää tarvitse pyyhkiä pois ikkunaruudulta, mikä on tyypillinen yksilasisten ikkunoiden ongelma.

Mukana toimitetun kaksipuolisen teipin avulla asennus on nopeaa ja helppoa, joka vie vain muutaman minuutin. Laita ensin asennusteippiä ikkunan reunaan, ota sitten kalvo ja kiinnitä se teippiin paikoilleen. Tasainen pinta saadaan aikaan perinteisen hiustenkuivaajan avulla. Lämmitä ilmatyynykalvoa hiustenkuivaajalla sen tasoittamiseksi ja venytä sitä kireäksi saadaksesi tasaisen pinnan ilman ryppyjä.

Laatikon mitat: 19,2 x 18 x 22,8 cm.

Ikkunakalvo tesamoll® Thermo Cover on läpinäkyvä eriste yksilasisille ikkunoille. Se tarjoaa eristyksen, jolla voi korvata toisen ikkunalasin.


  • Suunniteltu yksilasisille ikkunoille
  • Vähentää kondensaatiota tehokkaasti
  • Tarjoaa lisäeristystä
  • Helppo kiinnitys kaksipuolisella teipillä


TULOSSA!