Teknos Teknofloor 500F

Kuvaus

TEKNOFLOOR 500F on liuotteeton, kaksikomponenttinen epoksipinnoite. Tuote soveltuu käytettäväksi elintarviketuotantotilojen lattioissa (Smithers Rapra, Certificate Number GC0070). MaalausRYL 2012:n mukaiset maalaustuoteryhmät 661 ja 662. Kiiltoryhmä 1, täyskiiltävä. EU VOC raja-arvo (kat A/j): 500 g/l. Tuotteen VOC: max. 500 g/l.

Käytetään kaikissa sellaisissa teollisuuslattioissa, joissa vaaditaan tasaista ja yhtenäistä, hyvin mekaanista kulutusta kestävää lattiapintaa.

Pinnoite kestää vettä, kemikaaleja, öljyjä, rasvoja ja bensiiniä. Se ei kestä voimakkaita happoja eikä orgaanisten happojen ja voimakkaiden liuotteiden jatkuvaa vaikutusta. Kulutuksenkestävyys on erittäin hyvä. Mikäli halutaan hyvää värisävyn ja kiillon kestävyyttä, voidaan pinnoite ylimaalata TEKNODUR 0100 -sarjan polyuretaanipintamaaleilla. Tasoittuminen vaakasuoralle pinnalle tapahtuu itsestään. Tuote on CE-hyväksytty betonipintojen suojaamiseen. Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1-ryhmään.


Teollisuuden maalien ja tarvikkeiden valikoima on esillä verkkokaupassa, mutta maalit ja tarvikkeet myydään vain suoraan myymälästä.