Solheds Derma1 Skin Care shampoo 250 ml

27,95 €
(1 kpl = 27,95 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Derma1 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas hoitoshampoo iho-ongelmista kärsiville hevosille ja koirille. Derma1 shampoosta saat apua ihotulehdusten, kutisevan ja allergisen ihon hallintaan. Eläimillä esiintyy usein erilaisia ihovaurioita, haavoja ja hankaumia, jotka voivat tulehtua. Tyypillinen tulehdus hevosilla on rivi/vuohisrohtuma ja koirilla hot spot ja tassutulehdus. Derma1 shampoo soveltuu ihon puhdistukseen ja usein toistuvaan pesuun, se ei ärsytä ihoa. Derma1 shampoo pesee eläimen ihon hellävaraisesti, kosteuttaa ja lievittää vaurioituneen ihon kutinaa. Samalla hoitoshampoon sisältämät antimikrobiset, eteeriset öljyt auttavat estämään ihovaurion leviämistä. Derma1 shampoo on myös helposti pois huuhdeltavissa. Tuotteen haju tekee koirille alueen nuolemisen epämiellyttäväksi. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Käyttöohje: Kastele oireileva iho puhtaalla vedellä, hiero siihen Derma1-shampoota, anna aineen vaikuttaa kolme - kymmenen (3 -10) minuuttia ja huuhtele shampoo hyvin pois. Odota, kunnes iho on kuiva/kuivaa puhtaalla pyyhkeellä, ja voitele se sitten tarvittaessa hoitavilla Derma2-tehoseerumilla tai Derma5 antimikrobisella voiteella. Pakkauksen nokkakärjen avulla voit helposti ja tarkasti annostella Derma1 shampoota suoraan oireileviin alueisiin. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat 100ml: Aqua, Lavandula, Mentha, Cinnamomum, Thymus, Picea Abies, glyseriini, ionittomat tensidit, xantaani Ainesosat 250ml: Aqua, Lavandula, Mentha, Thymus, Rosmarinus, glyseriini, Glycerin, Rosmarinus, Lavandula, Mentha, Cocos&Maize&Elaeis peräiset ionittomat tensidit, xantaani

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa