Racing Trophy 20kg

28,95 €
(1 kpl = 28,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Racing Trophy on runsaasti energiaa (14 MJ) sisältävä rehu, jonka ravintosisältö on suunniteltu kovassa rasituksessa oleville hevosille. Suuri osa Racing Trophyn energiasta tulee kasviöljypitoisista raaka-aineista kuten riisileseestä, mikä mahdollistaa korkean energiansaannin päivittäisen väkirehuannoksen pysyessä maltillisena. Hevosen kyky hyödyntää rasvan energiaa aineenvaihdunnassaan on luontaisesti hyvä ja kasviöljypitoisten raaka-aineiden sulavuus on erinomainen. Racing Trophyn kasviöljyt ovat ihanteellinen energian lähde kilpahevosille, joilla on korkea energian tarve. Riisilese sisältää yli 65 % riisin ravintoaineista, tehden siitä riisin jyvän ravintoainerikkaimman osan. Raaka riisilese stabiloidaan ja se käy läpi extruder-käsittelyn. Leseen kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät käsittelyprosesseissa. Stabiloidulla riisileseellä on matala glykeeminen indeksi (GI), minkä ansiosta se vapauttaa energiaa hitaasti kuumentamatta hevosta.

Riisilese sisältää runsaasti luonnollisia hivenaineita mm. kavioiden, ihon ja karvapeitteen hyvinvointiin. Riisilese sisältää myös runsaasti B-vitamiineja ja luonnon E-vitamiinia sekä gamma orytsanoli -antioksidanttia, jolla on positiivinen vaikutus ruokahaluun, lihaksistoon, palautumiseen ja ruuansulatuskanavaan. Trophy sisältää myös runsaasti urheiluhevosen tarvitsemaa E-vitamiinia (600mg/kg) ja ruuansulatuskanavan hyvinvoinnista huolehtivaa Progut-suolistoparannetta. Lisäksi se sisältää hyvälaatuisia aminohappoja korkeatasoisesta kotimaisesta perunaproteiinista.

Racing Trophy sisältää urheiluhevosen tarvetta vastaavasti hivenaineita ja vitamiineja. Tuotteessa on myös luonnollista eli orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön. Keskeiset valmistusaineet: Ohra, vehnä, kaura, melassileike, mäskijauho, kasviöljy, riisilese, pellavansiemenpuriste, seosmelassi, perunaproteiini, suola, fruktoosi, Progut (Pat. nro EP 1387620), vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet.

Ominaispaino: 650g/litra.


Tuotepakkaus:

mitat: 50,0 cm (l) x 80,0 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 20,00 kg