Racing Selected 20kg

22,95 €
(1 kpl = 22,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Hevosten ja ponien rehu, jossa on matala tärkkelyspitoisuus.

Racing Selected on valikoiduista raaka-aineista valmistettu täydennysrehu. Se on suunniteltu hevosille, joiden ruokinnassa hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Racing Selected sopii erityisesti lihasongelmaisille ja mahahaavasta kärsiville, kaviokuumeherkille sekä metabolista syndroomaa sairastaville hevosille.

Racing Selected on rehuvaihtoehto ruokintaan, jossa helppoliukoisten hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Helppoliukoiset hiilihydraatit aiheuttavat ongelmia useille hevosryhmille, kuten mahahaavasta, metabolisesta syndroomasta tai lihasjäykkyydestä kärsiville hevosille ja kaviokuumeherkille hevosille. Racing Selected sopii paitsi erityisruokavalioon, myös ylläpitämään mahan terveyttä ja vähentämään tärkkelyskuormaa kaikkien hevosten ruokinnassa.

Raaka-aineina on käytetty sinimailasjauhoa, melassileikettä, vehnälesettä, mäskiä, ohramallasta, kasviöljyä, seosmelassia ja pellavansiemenpuristetta. Lisäksi tuote sisältää tarvittavat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Racing Selected sisältää runsaasti energiaa kasviöljystä ja tuotteen energiapitoisuus on riittävä myös urheiluhevosten ruokintaan.