Racing Progress 20kg

20,95 €
(1 kpl = 20,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Racing Progress on energiarikas ja maittava hevosten ja ponien täydennysrehu (puolitiiviste), jota käytetään kauran tai muiden väkirehujen ohella. Progressin tärkkelyspitoisuus on matala ja sen monipuolinen raaka-ainesisältö ylläpitää ruoansulatuskanavan hyvinvointia.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Progress sisältää myös patentoitua, luonnollista Hankkijan oman tutkimustoiminnan tuloksena kehitettyä suolistoparannetta Progutia. Progut® tukee tutkitusti suoliston hyvinvointia sekä edistää hyödyllisten suolistomikrobien kasvua ja tehostaa näin rehun hyväksikäyttöä sekä tukee vastustuskykyä.

Racing Progress sopii niin harrastehevosten kuin urheiluhevosten ruokintaan. Progress-puolitiivistettä käytetään painon suhteessa 50:50 -periaatteella esimerkiksi kauran kanssa. Racing Progress voidaan sekoittaa kauraan tai muihin väkirehuihin sellaisenaan kuivana tai syöttää kostutettuna. On hyödyksi, jos väkirehuja voidaan tarjota hevoselle 3-4 kertaa vuorokaudessa, jolloin kerralla tarjottava annos on pienempi.

Ominaispaino: 660 g/ litra.