Parra Vedenlämmitin 15 l, piippumalli kromiteräs

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

TILAUSTUOTE, OTA YHTEYTTÄ MYYMÄLÄÄN. Parra-vedenlämmitin on perinteinen savuhormiputkeen asennettava vesisäiliö, jossa vesi lämpiää savukaasujen hukkalämmöllä. Kiukaasta tulevat savukaasut kuumentavat pesuveden nopeasti ja taloudellisesti. 15 l vedenlämmitin on tarkoitettu Parra 6 -kiukaaseen, mutta se voidaan asentaa myös FC30-kenttäkeittimeen. Vedenlämmittimen sisäputken halkaisija on 110 mm.

Vedenlämmitin asennetaan kiukaan päällä olevan savukanavalähdön päälle. Se voidaan kääntää haluttuun suuntaan parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi.
Vedenlämmitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se on varustettu palloventtiilihanalla sekä täyttöaukon kannella. Kiukaan savukaasut kulkevat lämmittimen läpi.
Suuren lämmönsiirtopinnan ansiosta vesi lämpenee nopeasti.

Vedenlämmitintä käytettäessä sen tulee olla täytettynä vedellä vähintään puoleen väliin. Tyhjänä kuumentaminen saattaa vaurioittaa vedenlämmitintä. Talviolosuhteissa vedenlämmitin on käytön jälkeen tyhjennettävä jäätymisvaurioiden välttämiseksi.

Parra vedenlämmitin 15 l on suunniteltu pienikokoista mobiilisaunoihin tarkoitettua Parra 6 -kiuasta varten. Vedenlämmitimen savuputki on tarkoituksella pitkä, jotta vesisäiliö saadaan ylemmäksi kivien pinnasta ja löylynheittotila jää paremmin näkyviin. Parra 6 -kiukaaseen on saatavilla lisävarusteena myös kivikori, jolla kivien määrää voi kasvattaa. Kivikori soveltuu asennettavaksi myös vedenlämmittimen kanssa (katso lisäkuvat). Kivikorin löydät liittyvistä tuotteista alta.

  • Tilavuus 15 litraa
  • Leveys 470 mm
  • Syvyys 210 mm
  • Korkeus 620 mm
  • Paino n. 5 kg
  • Sisäputken halkaisija 110 mm
  • Vesisäiliön materiaali: Ruostumaton teräs