Parra savupiippu

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

TILAUSTUOTE, OTA YHTEYTTÄ MYYMÄLÄÄN. Suomessa valmistettu Parra-savupiippu soveltuu kaikkiin puilla lämmitettäviin tulisijoihin, joiden savukaasujen lämpötila on enintään 600 astetta. Eristetyn osan pituus on 1450 mm ja kokonaispituus on 1660 mm. Savupiippua on helppo jatkaa siihen liittyvillä eri pituisilla piippumoduuleilla. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Parra-savupiipun vesikaton läpivienti soveltuu ainoastaan huopakatolle. Kysy muiden kattomateriaalien osalta vesikaton läpivientiä Parra-savupiipun valmistajalta Jalotakka Oy:ltä Kotkasta.

Parra-savupiippu on modulaarinen, turvallinen valmispiippuratkaisu, joka on CE-merkitty ja valmistettu Suomessa. Parra-savupiippu on saatavana mustalla ulkokuorella ja se soveltuu kaikkille tulisijoille ja erityisesti saunan kiukaille. Parra-savupiippu on rakenteeltaan kevyt, joten se ei tarvitse vaativia perustuksia. Sisä- ja ulkoputkien liitostapa mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen.

Peruspaketti sisältää 1450 mm pitkän savupiipun ja pituutta on helppo jatkaa erikseen tilattavilla moduuleilla, joiden pituudet ovat 300, 600 ja 1200 mm. Savupiipun kokonaispituus voi olla jopa 15 metriä.

Peruspakettiin sisältyy aina välikatolle tuleva lisäeriste, höyrynsulku sekä aluskatteen alatuki. Myös savupelti sisältyy peruspakettiin, mikä on tärkeää, sillä nykyisin savupelti on pakollinen kaikissa tulisijoissa.

Parra-savupiipun vesikaton läpivienti soveltuu parhaiten huopakatolle, kysy muiden kattomateriaalien osalta tietoa Jalotakka Oy:ltä Kotkasta (info@jalotakka.com).

Toimitus sisältää seuraavat osat:

1200 mm eristetty hormijakso, jossa savupelti ja 300 mm eristetty hormijakso (savuputken sisähalkaisija 125 mm) sekä piipun hattu
250 mm pitkä eristämätön, ruostumaton liitosputki ja lämpösäteilysuoja
Kiinnityspanta
Läpivientilaippa 0-22°
Höyrysulunlaippa 0-22° ja höyrysulkuteippi
Läpivientieriste 200 mm
Läpivientivaippa, korkeus 400 mm
Hormin kannatinpanta reikänauhoin
Aluskatteen tuki
Vesikaton tiivistekumi
Vesikaton tiivistekumin kiristyspanta ja sokka
Pakkauslaatikko tarvikkeineen
Savupiipun asennusohje

  • Peruspaketti sisältää 1450 mm pitkän eristetyn savupiipun tarvikkeineen.
  • Maalattu kuumankestomaalilla, väri musta.
  • Sisäputken halkaisija 125 mm.
  • Ulkovaipan halkaisija 255 mm
  • Ulkovaipan materiaali sinkittyä terästä.
  • Lisävarusteena eristetyt moduulijaksot 300 mm, 600 mm ja 1200 mm. Sisältävät kiinnityspannan.
  • Eristetyn piipunosan alettava vähintään 400 mm välikaton alapuolelta.
  • Eristetyn piipunosan on ulotuttava vähintään 800 mm vesikaton yläpuolelle
  • Eristetyssä piipussa oltava vähintään 70 mm suojaetäisyys palaviin rakenteisiin myös läpivienneissä.