Novitrol 483 1L

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

NOVITROL 483 on kotimainen tehokas homepesuun sekä -ehkäisyyn tarkoitettu tuote. NOVITROL 483 on valmis desinfiointiliuos homeita, hiivoja ja bakteereita vastaan ja sitä käytetään pääasiassa puu- ja kiviainespinnoilla. NOVITROL 483:a käytetään pintojen harjauskäsittelyssä valmiin pesuaineliuoksen tapaan. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotekuvaus: Valmis vesiliukoinen homesuoja-aine
Aine imeytyy pinnan huokosiin ja suojaa esimerkiksi puuta homesieneltä kosteissa olosuhteissa.
Homesuoja-aineella voi puhdistaa myös jo homehtuneet pinnat.
Tuoteselite: Homesuoja-aine sisältää kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä, bentsyyli-C12-, 16-alkyydimetyyliä ja klooria <1%. Novitrol 483 on ns. sallittu puunsuojakemikaali. Huom! Aine suojattava jäätymiseltä.

Käyttökohteet: Puu- ja mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien ja rakenteiden homesuojaukseen sekä homeisten pintojen desinfiointiin (homeenpoistoon).
NOVITROL 483 tehoaa bakteereihin, hiivoihin, homeisiin ja leviin.

Käyttöohje: Novitrol 483 voidaan levittää käsiteltävälle pinnalle siveltimellä, maalaustelalla, upottamalla tai ruiskuttamalla (muista suojaimet!). Liuosta levitetään pinnalle 2 – 4 dl/m2. Vaikutus mikrobikasvuisilla alustoilla ilmenee välittömästi hajunmuodostuksen loppumisena. Pintaa pestessä likaantunut liuos poistetaan, mutta käsiteltyjä pintoja ei huuhdella.