Maston maalinpoisto 250ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus


Maston PAINT REMOVER on tehokas ja valumaton maalinpoistaja lähes kaikille maalityypeille. Poistaa tehokkaasti myös lakan, liimat ja tiivisteaineet. Käsittele pinta ja anna vaikuttaa 5 - 15 min. Käytä tarvittaessa apuna metallilastaa ja / tai toista käsittely.


HUOM! Saattaa vahingoittaa muovipintoja!


Maston Paint Remover on ympäristöystävällinen ja biologisesti hajoava tuote. Tuote on geelimäistä maalinpoistoainetta jota voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkona. Soveltuu alkydimaalien ja lakkapintojen, liimojen, tägien ja lasikuitutapettien poistoon. Soveltuu käytettäväksi, metalli, kivi, tiili ja rapatuilla pinnoille. Toimii myös erinomaisesti maalinpoistoon koristeista ja kalkkikivipinnoilta. Ei vahingoita alimpia kerroksia, varo kuitenkin muovipintoja niihin voi tulla värivirheitä.

Älä käytä maalinpoistoaineen kanssa samanaikaisesti kuumailmapuhallinta!

Tuote on käytettävissä 0,5-30 tuntiin ilman pinnan kuivumista. Sivele tänään pintaan ja anna aineen vaikuttaa yön yli ja pese pois seuraavana päivänä.

Voidaan levittää siveltimellä, telalla tai massaruiskulla. Kun Maston Paint Remover on pehmentänyt maalin, poisto tapahtuu pesemällä pinta esim. painepesurilla tai sitten kaapimalla lastalla.

Käyttöohje: Tee aina ensin koepoisto pienellä alueella selvittääksesi milloin maalin poisto voidaan aloittaa. Samalla voit arvioida maalinpoistoaineen riittoisuutta, normaalisti yhdellä litralla poistaa noin 1-3 m2. Poistoaineen vaikutus riippuu poistettavan aineen koostumuksesta ja paksuudesta.

Maston maalinpoistajaa levitetään käsiteltävälle pinnalle siveltimellä, telalla tai massaruiskulla. Ainetta on levitettävä riittävän paksu kerros niin että pinta ei pääse kuivumaan prosessin aikana, tarvittaessa lisää ainetta jos huomaat että pinta on kuivunut.

Maston Paint Remover imeytyy hitaasti poistettavaan maalipintaan pehmentäen sen pois pestäväksi tai kaavittavaksi. Odotusaika vaihtelee normaalisti puolesta tunnista – kahdeksaan tuntiin, mutta voi kestää jopa 30h. Pesu on aina suoritettava ennen kuin 30 tuntia täyttyy. Tarvittaessa uusi käsittely niin että kaikki vanha maali saadaan poistettua.

Kun maali on pehmennyt harjaa tai kaavi ja pese vedellä (tai painepesurilla).

Maalinpoistoaineen aukioloaika on 0,5-30 tuntia.

Huom!

Maston Paint Removerin kanssa ei saa käyttää kuumailmapuhallinta, koska aineen leimahduspiste on matala. Käytä aina suojalaseja ja liuottimia kestäviä suojakäsineitä sekä hengityssuojaimia.