Maston Hammer maalit - sävytyspohjat 0,9-2,7l

alkaen 25,90 €

Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus


Hammer-tuote, joka pitää sävyttää. Sävytyksen jälkeen tuote on sama kuin tuttu Maston Hammer metallimaali, mutta omalla toivotulla värillä. Sävytys asiantuntevilla jälleenmyyjillä.


Maston HAMMER SMOOTH (sileä) METALLIMAALI jossa ruosteenesto-, pohjamaali- ja pintamaali yhdessä muodostaa lujan, kiiltävän pinnan kaikille metallipinnoille. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Voidaan levittää suoraan käsiteltäville pinnoille, myös ruosteisille pinnoille. Ilmaa ja kosteutta läpäisemätön maalikerros pysäyttää korroosion ja suojaa metallipintaa tehokkaasti. Soveltuu myös puupintojen käsittelyyn.


KÄYTTÖ: Maalattavan pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Työskentelylämpötilan ja maalattavan kohteen pinnan lämpötilan tulee olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteus alle 80%.


OHENNUS JA TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS:

Ohennus ja työvälineiden puhdistus Maston Hammer ohenteella (Thinner) tai Maston Ksyleenilla.


HUOM! Kuivumisaika on mainituissa äärioloissa huomattavasti hitaampaa kuin optimaalisessa käyttöolosuhteessa (lämpötila +20°C, suhteellinen ilmankosteus 50%).


KUIVUMISAIKA: Kosketuskuiva: n. 2 h, Kuiva: n. 24 h. Kokonaan kuiva 7 päivän jälkeen. Päällemaalaus jos tarpeellista 2-8 tunnin aikana tai 8 vuorokauden jälkeen (+20°C) vain Maston Hammer maalilla.