Tuotekuvan paikkamerkki

Lakka vedeneristetuotteet

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

MYYMME MYÖS LAKAN VEDENERISTYSTUOTTEITA, OTA YHTEYTTÄ MYYMÄLÄÄN!

Lakka vedeneristeellä ja Primerilla on M1 rakennusmateriaalin päästöluokitus.

Tuotteita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tuotetiedot

Primer vedeneristeelle

Lakka Primer on dispersiopohjainen pohjustus- ja tartuntaaine, jota käytetään ennen Lakka Vedeneristeen levittämistä betonipintojen pölynsidontaan ja lujittamiseen sekä tartunnan parantamiseen. Tuote soveltuu sekä imemättömille että huokoisille pinnoille.

Primerin menekki on 0,04 – 0,12 l/m² alustasta riippuen. Huokoisille pinnoille (betoni, tasoite, levy, tms. materiaali) Primer voidaan ohentaa vesieristeen alle puhtaalla, viileällä vedellä 1:1, tällöin menekki on noin 0,04-0,06 l/m²(16-24 m²/litra). Kaakelipinnoille tai muille imemättömille pinnoille Primeriä ei ohenneta, menekki tällöin 0,08 – 0,12 l/m² (8-12 m²/l)

Kuivumisaika n. 0,5 – 1,5 tuntia olosuhteista ja alustasta riippuen. Pakkauskoot ovat 1 l (tilaustuote), 5 l ja 10 l. Tuote ei saa jäätyä.


Vedeneriste

Lakka Vedeneriste on yksikomponenttinen vedeneristedispersio kylpyhuoneiden sekä muiden märkien ja kosteiden tilojen vesieristykseen sisätiloissa.

Vedeneristeen menekki on 1-1,2 l/m², kuivakalvon paksuus oltava 0,5 mm. Kuivumisaika vähintään 2 tuntia. Kuivumisaika on riippuvainen kerrospaksuudesta, lämpötilasta, alustan ominaisuuksista ja ilmanvaihdosta. Pakkauskoko 3 l ja 15 l. Tuote ei saa jäätyä.


Kaivolaippa ja Saumanauhat

Lakka Kaivolaippa ja Saumanauhat ovat Lakka vedeneristejärjestelmän kanssa käytettäviä non-woven -kankaita. Saumanauhaa käytetään kulmissa, nurkissa ja levyseinissä levyjen saumoissa. Saumanauhaa löytyy kahta leveyttä 0,2 m ja 0,1 m.

Kaivolaippa on kaivon kohdalle suunniteltu kangas, jonka koko on noin 30 cm x 30 cm. Yhtä kaivoa kohden tarvitaan kaksi vahvikekangasta.

Kaivomansetti

Butyylikumista valmistettu kaivomansetti liimataan tartuntapinnalla olevalla liimalla suoraan lattiaan.