Kekkilä Syyslannoite Plus+ 20L

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Kekkilä Syyslannoite Plus+ on puutarhan monivaikutteinen erikoislannoite. Se
edistää seuraavan vuoden kukintaa ja satoa ja auttaa kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaativissa talviolosuhteissa.


Monivaikutteinen syyslannoite puutarhaan


Edistää seuraavan vuoden satoa


Orgaaniset raaka-aineet kiihdyttävät maaperän pieneliötoimintaa

Kekkilä Syyslannoite Plus+ on puutarhan monivaikutteinen erikoislannoite. Se
edistää seuraavan vuoden kukintaa ja satoa ja auttaa kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaativissa talviolosuhteissa. Lannoitteen sisältämä fosfori vahvistaa juuristoa, runsas kalium vahvistaa satoa ja kukintaa. Pieni määrä typpeä edesauttaa kaikkien ravinteiden vaikutusta. Syyslannoittaminen on tarpeen kukkiville ja satoa tuottaville kasveille. Syyslannoite Plus+ on pölyämätön, rakeinen seos, joka on helppo levittää.

Kekkilä Plus+ lannoitteet ovat monivaikutteisia. Orgaanisten kivennäislannoitteiden sisältämät kivennäisravinteet vaikuttavat nopeasti ja käynnistävät kasvien kasvun. Orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaammin eivät huuhtoudu, ja siten ylläpitävät kasvua pitkään. Lisäksi orgaaniset ainesosat vilkastuttavat maaperän pieneliötoimintaa, ja parantavat maan luonnollista kasvukuntoa. Orgaaniset raaka-aineet ovat kiertotaloudesta saatuja, ruokatuotannon sivutuotteita, jotka palaavat näin hyötykäyttöön ympäristöystävällisellä tavalla.