Josera Marinesse 2kg

17,00 €
(1 kpl = 17,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Josera Marinesse on tasapainoinen hypoallergeeninen täysravinto nirsoille tai ravintoaineiden aiheuttamista yliherkkyysoireista kärsiville kissoille. Sopii hyvin herkkävatsaisille kissoille.

Marinesse sisältää runsaasti herkullista lohta. Hiilihydraattilähteinä on hyvin sulavaa riisiä ja perunaa. Proteiinilähteiden määrää on vähennetty siedettävyyden parantamiseksi. Marinesse-kissanruuan tärkeimpänä proteiinilähteenä on maukas ja vatsaystävällinen lohi, joka tunnetaan myös omega-3- ja omega-6-rasvahappopitoisuudestaan. Nämä rasvahapot antavat turkille kiiltoa ja hoitavat ihoa. Optimaalinen kalsium-fosforisuhde ja matala magnesiumpitoisuus pitävät virtsan ph-arvon välillä 6,0-6,5, mikä vähentää merkittävästi virtsakivien muodostumista. Laadukkaat raaka-aineet ja niiden hellävarainen käsittely varmistavat kuivaruuan hyvän sulavuuden ja vatsaystävällisyyden.

Koostumus: kuivattu lohiproteiini, kuivattu peruna, hernejauho, siipikarjanrasva, perunaproteiini, hydrolysoitu kalaproteiini ja mineraalit.