Jahti ja Vahti VILJATON 12kg

44,95 €
(1 kpl = 44,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Jahti&Vahti Viljaton koiran kuivaruoka


Jahti&Vahti Viljaton on lihaisa ja nimensä mukaisesti viljaton, rehti suomalainen koiranruoka, joka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet. Se sopii hyvin normaaliaktiivisille koirille, mutta takaa myös riittävän energian saannin aktiivisilla koirilla. Laadukas valkuainen on peräisin suomalaisesta siipikarjasta. Jahti&Vahti Viljaton sopii myös koirille, joilla on herkkä ruuansulatus.

Ruuassa mahaa hellii ainutlaatuinen, patentoitu Progut®-valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

Jahti&Vahti Viljaton -täysravinto sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit. Maittava maku-, väri- ja lisäaineeton Viljaton ei sisällä vehnää, maissia, kalaa tai soijaa.

• Normaaliaktiivisten ja aktiivisten aikuisten koirien ruoka
• Täysin viljaton, ei sisällä myöskään riisiä tai maissia
• Sisältää kotimaista kanaa, perunaa ja hernettä
• Valmistettu Suomessa
• Progut® tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa

Koostumus:
Kananlihajauho, peruna, herne, kananrasva, juurikasleike, hydrolysoitu panimohiiva Progut® (pat. nr. EP 1387620), vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos) Huom! Tarkista koostumus säkistä ennen ruoan tarjoamista.

Käyttö- ja annosteluohje:
Tarjoa Jahti&Vahti Viljaton -täysravinto kuivana, vedellä kostutettuna tai turvotettuna. Päivittäinen annos riippuu koiran iästä, koosta ja aktiivisuudesta.