Jahti ja Vahti Riista-ateria 1 kg

2,90 €
(1 kpl = 2,90 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Jahti&Vahti Riista-ateria on kotona, matkoilla, luonnossa tai metsästysretkillä kätevä koiran eväs. Jahti&Vahti-ateriat ovat laadukasta lihaa helppokäyttöisessä kilon pakkauksessa ja mukavaa sekä maittavaa vaihtelua ruokalistaan koiralle kuivaruokien rinnalla. Riista-ateria sopii kuivaruokien lisukkeeksi kuin syötäväksi sellaisenaan. Riista-ateria on täysravintoa eli se sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet.


Tuoreista, herkullisista raaka-aineista valmistettu koiranruoka sisältää 12 % valkuaista ja 8,5 % rasvaa. Jahti&Vahti Riista-aterian lihapitoisuus on 80%. Riistan lisäksi ateriassa on kalkkunan- ja naudanlihaa.


Koostumus: Liha- ja eläinperäiset tuotteet 80 % (riistaa* 4 %), kasviperäiset tuotteet 4 %, kivennäisaineita. Sisältää luonnollisia antioksidantteja: tokoferoliuutteita kasviöljystä (1b306 (i)) ja rosmariiniuutetta.Käyttö- ja annosteluohje:

Kilon pakkauksiin pakattu Riista-ateria säilyy huoneenlämmössä käytettävä ennen -päiväykseen saakka, avattuna jääkaapissa noin 3 vuorokautta. Riista-aterian voi tarjota sellaisenaan tai lisukkeena Jahti&Vahti-kuivaruokien kanssa.
*saksanhirveä