Jahti ja Vahti Lammas ja riisi 12kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Jahti&Vahti Lammas ja Riisi on herkullista lammasta sisältävä koiran täysravinto aikuisille koirille


Jahti&Vahti Lammas ja Riisi on aikuisille koirille sopiva koiran täysravinto. Jahti&Vahti Lammas ja Riisi sisältää ainoana liharaaka-aineena korkealaatuista lampaanlihaa ja sopii näin myös koirille, jotka ovat allergisia muille eläinproteiineille.

Lampaanliha on monen koiran mielestä erittäin maistuvaa ja se sisältää myös välttämättömiä aminohappoja. Yksinkertaisen reseptin ansiosta sekä korkean riisipitoisuuden vuoksi Lammas ja Riisi koiran kuivaruoka on erittäin hyvin sulavaa. Jahti&Vahti Lammas ja Riisi koiranruoka sisältää kohtuullisesti valkuaista (23,0 %) sekä rasvaa (13 %) ja sopii siten hyvin normaaliaktiivisille koirille.

Ruuassa mahaa hellii ainutlaatuinen, patentoitu Progut®-valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

• Sisältää lammasta ainoana eläinproteiinin lähteenä
• Normaaliaktiivisten aikuisten koirien ruoka
• Valmistettu Suomessa
• Progut® tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa

Koostumus:
Lampaanlihajauho 30%, kaura, riisi 25%, kananrasva, juurikasleike, hydrolysoitu panimohiiva Progut® (pat. nr. EP 1387620), vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos) Huom! Tarkista koostumus säkistä ennen ruoan tarjoamista.

Käyttö- ja annosteluohje:
Tarjoa Jahti&Vahti Lammas ja Riisi -täysravinto kuivana, vedellä kostutettuna tai turvotettuna. Päivittäinen annos riippuu koiran iästä, koosta ja aktiivisuudesta.Tuotepakkaus:

mitat: 37,5 cm (l) x 80,0 cm (k) x 16,0 cm (p)

paino: 12,00 kg