Jahti ja Vahti kevyt 12kg

36,95 €
(1 kpl = 36,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Jahti&Vahti Kevyt on kuivaruoka kaikille vähemmän liikkuville ja kuluttaville koirille


Jahti&Vahti Kevyt on suunniteltu erityisesti vähemmän energiaa kuluttaville aikuisille ja ikääntyville koirille. Vähärasvainen täysravinto sopii myös hyvin koirille, joiden painoa halutaan kontrolloida. Jahti&Vahti Kevyt -kuivaruoka auttaa pitämään seniori-ikäisen koiran hyvässä kunnossa.

Koiranruuan raaka-aineina on käytetty suomalaista kanaa sekä ohraa ja hyvin sulavaa kauraa. Juurikasleike tuo koiranruokaan terveellisiä kuituja, jotka ylläpitävät kylläisyyden tunnetta ja ovat tarpeellisia ruuansulatukselle.

Koiranruuassa mahaa hellii ainutlaatuinen, patentoitu Progut®-valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

Jahti&Vahti Kevyt sisältää kaikki koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit. Maittava maku-, väri- ja lisäaineeton Jahti&Vahti Kevyt ei sisällä vehnää, maissia, kalaa tai soijaa.

• Sisältää maltillisesti energiaa
• Soveltuu aikuisille koirille
• Soveltuu ikääntyville koirille
• Valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista
• Progut® tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa

Koostumus:
Ohra, kaura, kananlihajauho, juurikasleike, kananrasva, hydrolysoitu panimohiiva ProGut® (pat. nr. EP 1387620)”, vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos). Huom! Tarkista koostumus säkistä ennen käyttöä!

Käyttö- ja annosteluohje:
Tarjoile Jahti&Vahti Kevyt -täysravinto kuivana tai vedellä kostutettuna. Pidä raikasta vettä koiran saatavilla. Päivittäinen annos riippuu koiran iästä, koosta, rodusta ja aktiivisuudesta.