Jahti ja Vahti Kana-ateria 1 kg

2,90 €
(1 kpl = 2,90 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Jahti&Vahti Kana-ateria on kotona, matkoilla, luonnossa tai metsästysretkillä kätevä koiran eväs. Jahti&Vahti-ateriat ovat laadukasta lihaa helppokäyttöisessä kilon pakkauksessa ja mukavaa sekä maittavaa vaihtelua ruokalistaan koiralle kuivaruokien rinnalla. Kana-ateria sopii kuivaruokien lisukkeeksi kuin syötäväksi sellaisenaan. Kana-ateria on täysravintoa eli se sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet.


Tuoreista, herkullisista raaka-aineista valmistettu koiranruoka sisältää 12 % valkuaista ja 5,5 % rasvaa, joten sitä voi antaa hyvällä omatunnolla kevyemminkin liikkuvalle koiralle. Jahti&Vahti Kana-aterian lihapitoisuus on 80%. Kanan lisäksi ateriassa on kalkkunan-, naudan- ja sianlihaa.


Koostumus: Liha- ja eläinperäiset tuotteet 80 % (kanaa 26 %), kasviperäiset tuotteet 4 %, kivennäisaineita. Sisältää luonnollisia antioksidantteja: tokoferoliuutteita kasviöljystä (1b306 (i)) ja rosmariiniuutetta.Käyttö- ja annosteluohje:

Kilon pakkauksiin pakattu Kana-ateria säilyy huoneenlämmössä käytettävä ennen -päiväykseen saakka, avattuna jääkaapissa noin 3 vuorokautta. Kana-aterian voi tarjota sellaisenaan tai lisukkeena Jahti&Vahti-kuivaruokien kanssa.