Jahti ja Vahti Extra Energia 12kg

42,95 €
(1 kpl = 42,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Erittäin energiapitoinen koiran täysravinto kovaan rasitukseen


Jahti&Vahti Extra Energia -kuivaruoka on erittäin aktiivisille ja paljon liikkuville koirille tarkoitettu täysravinto. Jahti&Vahti Extra Energia koiran kuivaruoka soveltuu hyvin paljon työtä tekeville koirille, kuten metsästys-, reki- ja harrastuskoirille.

Paljon energiaa sisältävän koiranruoan kananrasva on hyvin imeytyvää ja sulavaa. Jahti&Vahti Extra Energian amino- ja rasvahappokoostumus on aktiivikoiran tarpeita vastaava. Käyttökoira tarvitsee myös runsaasti E-vitamiinia, ja tämä on huomioitu Jahti&Vahti Extra Energian reseptissä. Koiranruoan E-vitamiinipitoisuus on 500 mg / kg.

Koiranruuassa mahaa hellii ainutlaatuinen, patentoitu Progut®-valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

Jahti&Vahti Extra Energia sisältää kaikki aktiivisen koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit. Maittava maku-, väri- ja lisäaineeton Extra Energia ei sisällä vehnää, maissia, kalaa tai soijaa.

• Soveltuu erittäin aktiivisille aikuisille koirille
• Runsaasti energiaa ja E-vitamiinia
• Sisältää suomalaista kananlihaa
• Valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista
• Progut® tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa

Koostumus:
Kananlihajauho, ohra, kananrasva, kaura, juurikasleike, hydrolysoitu panimohiiva Progut® (pat. nr. EP 1387620), vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos) Huom! Tarkista koostumus säkistä ennen ruoan tarjoamista.

Käyttö- ja annosteluohje:
Tarjoile Jahti&Vahti Extra Energia -koiran täysravinto kuivana tai vedellä kostutettuna. Pidä raikasta vettä koiran saatavilla. Päivittäinen koiranruoka-annos riippuu koiran iästä, koosta, rodusta ja aktiivisuudesta.