Jahti ja Vahti Energia 12kg

36,95 €
(1 kpl = 36,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Jahti&Vahti Energia -koiranruoka on täysravinto kaikille aktiivisille, paljon liikkuville koirille


Jahti&Vahti Energia on tarkasti suunniteltu ja valmistettu aktiivisen koiran ruoka. Huolella kypsennetyssä, rehdissä, suomalaisessa koiranruuassa on lihaisa koostumus. Sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet auttavat koiraa voimaan hyvin. Jahti&Vahti Energia -koiran täysravinto sisältää kaikki tarpeelliset vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet paljon liikkuvalle metsästys- ja urheilukoiralle.

Koiranruuassa mahaa hellii ainutlaatuinen, patentoitu Progut®-valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

Jahti&Vahti Energia -koiran täysravinto sisältää kaikki aktiivisen koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit. Maittava maku-, väri- ja lisäaineeton Energia ei sisällä vehnää, maissia, kalaa tai soijaa.

• Soveltuu aktiivisille aikuisille koirille
• Runsaasti energiaa
• Sisältää suomalaista kananlihaa
• Valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista
• Progut® tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa

Koostumus:
Kananlihajauho, ohra, kaura, kananrasva, juurikasleike, hydrolysoitu panimohiiva ProGut® (pat. nr. EP 1387620), vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos) Huom! Tarkista koostumus säkistä ennen ruoan tarjoamista.

Käyttö- ja annosteluohje:
Tarjoile Jahti&Vahti Energia -täysravinto kuivana tai vedellä kostutettuna. Pidä raikasta vettä koiran saatavilla. Päivittäinen koiranruoka-annos riippuu koiran iästä, koosta, rodusta ja aktiivisuudesta.