Fishnet Katiska vinyylivihreä 1-nielu 43cm koottuna

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Kotimainen Fishnet katiska on PVC-pinnoitettu, vihreä 1-nieluinen katiska, korkeus 43cm. Fishnet katiskojen lankavahvuus on 1,00mm, joten käyttöikä ja kestävyys ovat erittäin hyvät.

FishNet on 100% suomalainen katiska suomalaisiin vesiin! Katiskoja saa nyt väreissä – Värikatiskan kokemukset kertovat että saalis on isompi ja saalista saa nopeammin kuin perinteisellä katiskalla. FishNet katiskoja on valmistettu jo 35 vuotta. Katiskat ovat kevyitä, vain 2,6 kg! Fishnet-katiskojen nielut on rakennettu niin, ettei norppa pääse sisään. Nielu on niin kapea ja tukitangot niin paksut etteivät ne taivu, vaikka norppa yrittäisi sisään. Lisäksi oikein asennettu ohjausaita nielun edessä muodostaa jo ensimmäisen esteen, mistä norppa ei pääse edes yrittämään nielusta läpäisemistä.


Katiskakalastusvinkit:
• Uusi kiiltävä katiska pyytää paremmin kuin tummunut. Puhdista katiska säännöllisesti ja maalaa se hopea- tai pronssivärillä kerran vuodessa. Punainen ja vihreä eivät tarvitse maalausta, vain pesu riittää.
• Parhaiten katiskalla saa saalista, kun pyydystä siirretään riittävän usein uuteen paikkaan. Koe katiska mahdollisimman usein.
• Katiska tulee asettaa pohjalle vaaka-asentoon.
• Havut katiskassa houkuttelevat ahvenia ja särkiä tulemaan katiskaan ja laskemaan mätinsä. Myös ”siemenkalat” keväällä, muutama pikkuahven tai -särki katiskassa lisää saalista.Uutuusvärimme punainen pyytää kalastajilta saatujen vinkkien mukaan myöskin kuhaa, oikeaan pyyntipaikkaan laitettuna.
• Joskus erilaiset aitaviritykset saattavat olla paikallaan, mutta aina ne eivät ole tarpeen.
• Kesällä erilaisten houkutusaineiden käyttö katiskassa varmistaa saaliin. Tähän sopii hyvin kaurahiutaleet, kovaksi keitetty puuro tai leivänkannikat. Ne kannatta laittaa jonkinlaiseen harsopussiin, josta liukeneminen ja saatavuus kestää kauemmin. On myös olemassa kaupallisesti valmistettuja houkutusaineita.
• Muista sulkea luukku, kun lasket katiskan pyyntiin.