Ceresit CM17 25kg WHITE Saneerauslaasti

46,90 €
(1 kg = 1,88 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Valkoinen elastinen kuituvahvisteinen kiinnityslaasti

CM 17 White- kiinnityslaasti soveltuu kaikkien marmori ja luonnonkivilajeista valmistettujen laattojen kiinnittämiseen, jotka eivät ole alttiita värimuutoksille. Keraamisten laattojen, mosaiikin- ja lasimosaiikin kiinnittämiseen. Laasti soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Laasti sopii vaativissa (mm teollisuus) korkean käyttörasituksen kohteissa pintalaattojen kiinnittämiseen. Ennen laatoitusta tee koeasennus, tällä varmistat, että laasti ei aiheuta värimuutoksia pintamateriaaliin.

- sisä- ja ulkokäyttöön - erinomainen ja helppo työstää - pastamainen - valumaton - kolopaikkauksiin ja oikaisuihin jopa 10 mm:n saakka - kutistumaton ja kuituvahvistettu - suuri rasituksen kesto - lämmitettäville alustoille - erinomainen tartunta kaikkiin kantaviin alustoihin - luokka C2 TE S1

Alustan esikäsittely Alustan on oltava kantava, kiinteä, kuiva ja vapaa tartuntaa haittaavista aineista, (mm voiteluaineista, bitumista ja pölystä) sekä muista tartuntaa heikentävistä aineista. Töiden kulku Varmista asennusolosuhteet vastaamaan ilman- ja alustan osalta +5…+25 °C lämpötilan mukaiseksi. Mittaa tarvittava määrä viileää vettä puhtaaseen astiaan. Kaada jauhe astiaan, sekoita matalakierroskoneella paakuton tasalaatuinen laastimassa. Sekoita massaseos uudelleen noin 5 minuutin kuluttua ja aloita levittäminen. Levitä laasti alueelle, jonka ehdit laatoittaa umpeen ennen laastipinnan (rahkoittumista) kuivumista. Laastikamman hammastuksen koko tulee valita asennettavan laatan koon perusteella. Laastin riittoisuus ja laastikamman hammastuksen koko on valittu oikein, kun laatan tarkistus irrotuksessa laasti peittää vähintään 75 % seinälaatan asennuspinnasta ja lattialaatassa suositellaan 100%:n peittoa. Ulkopintoja ja isoja (esim. yli 330x330mm kokoisia) laattoja laatoitettaessa sekä luonnonkivilaattoja kiinnitettäessä tulee käyttää ns. yhdistelmämenetelmää (kaksoiskiinnitys, laasti levitetään myös laatan asennuspintaan). Tarkista asennuksen edetessä, että laatat ovat kuivia sekä laatan kääntöpuoli on puhdas ja pölytön tartuntaan heikentävistä aineista. Noudata yhtenäisen laattakentän SisäRyl2013 liikuntasaumojen ja laattasaumojen koko- ja leveysohjeita. Pese tuoreet laastijäämät laattojen pinnasta vedellä. Kovettunut laasti tulee poistaa mekaanisesti. Kovan kulutuksen lattioissa käytä liikuntasaumoissa ”polymeerimassaa”.Laattojen saumaus tehdään aikaisintaan 24 tunnin kuluttua CE 40 Aquastatic- saumalaastilla. Märkätiloissa viimeistele nurkat, seinän ja lattian liitoskohdissa sekä saniteettikalusteiden ympärillä olevat liikuntasaumat Ceresit CS 25 silikonilla.