Rakentamista vuodesta 1992.

 

SPECTA-VALMISTALOT

Specta-valmistalot on Keski-Suomessa toimiva talonrakentaja, joka tunnetaan laadukkaista muuttovalmiista kodeista ja talopaketeista. 

KOTI MUUTTOVALMIINA

Specta-valmistalot on helpoin tapa rakentaa oma kotisi muuttovalmiina, mikä tarkoittaa sitä, että rakennamme kotisi viimeistä listaa ja naulaa myöten valmiiksi. Tilaa kotisi muuttovalmiina ja voit keskittyä omaan elämääsi, työhösi tai lähteä vaikka lomalle.

MUUTTOPÄIVÄ JA HINTA

Valmistalo valmistuu nopeasti noin 6-12 kk päästä talomallista riippuen ja lupaamme, että talo valmistuu sovittuun aikaan ja sovittuun hintaan. Muuttopäivän saat tietää jo kaupanteko vaiheessa ja muuttopäivä pitää! .

 

TALOMALLIT

Perustalomalleja meillä on muutama mutta sitäkin enemmän paikalla suunniteltuja, yksilöllisiä asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuja taloja. Kaikki talomallit voidaan toimittaa myös talopakettina. Talomalleja, pintoja ja kalusteita voidaan muokata lähes rajattomasti ja toteuttaa asiakkaan toiveet joko puusta tai kivestä. Tästä olemme saaneet positiivistä palautetta kentältä. Jätä rakennushuolet meille ja ota yhteyttä  

 

Varaa aika kotinne suunnitteluun 

Koukkuniemenkatu 6 44150 Äänekoski Puhelin 0500547336  

sähköposti: toimisto(at)rakentajanpysakki.fi

 

 


Specta-Talot