Värisilmä Kaisla 2,7l kirkas

Varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Kesän kynnyksellä on aika käsitellä puiset ulkokalusteet ja terassit puuöljyllä. Kaisla on Värisilmän uusi kaluste- ja terassiöljy, joka suojaa puupintoja kulumiselta, UV-säteilyltä, lialta ja kosteudelta. Uudenlaisen nanoteknologiansa avulla se antaa erinomaisen UV-suojan puupinnoille ja vähentää merkittävästi värien haalistumista.

Kaisla -kaluste- ja terassiöljy on ulkokäyttöön tarkoitettu liuotinohenteinen puuöljy, jonka teho perustuu uusimpaan teknologiaan. Silikonialkydi antaa erinomaisen UV-suojan, jonka vahvistamiseksi tuotteeseen on lisätty puupintojen väripigmenttien haalistumista ehkäisevää nanosilicaa. Kiinanpuuöljy varmistaa öljyn tunkeutumisen puuhun ja antaa tehokkaan suojan kosteutta vastaan.

– Puiset terassit ja ulkotiloissa säilytettävät kalusteet kannattaa käsitellä puuöljyllä aina keväisin. Silloin niiden pinnat pysyvät kauniina ja saavat suojan mekaanista kulutusta, UV-säteitä, likaa ja kosteutta vastaan. Parhaaseen lopputulokseen päästään öljyämällä puupinnat vuosittain.

Kaisla -kaluste- ja terassiöljyllä voi käsitellä pihakalusteiden ja terassien lisäksi esimerkiksi puiset portaat, aidat, kaiteet, ritilät, kukkalaatikot, ovet ja laiturien vedenpäälliset osat. Korkean kuiva-ainepitoisuutensa vuoksi (31 %) Kaisla ei sovellu pohjustusaineeksi muiden maalityyppien alle.

– Kaisla -kaluste- ja terassiöljyä voidaan käyttää joko värittömänä tai se voidaan sävyttää yleisimpien värikarttojen kuultaviin sävyihin. Kaislasta on saatavana myös ruskea valmissävy. Öljy antaa puulle kauniin, kalvoa muodostamattoman pinnan tekemättä sitä kuitenkaan liukkaaksi, Niinistö lisää.

Tuotetiedot: Kaisla -kaluste- ja terassiöljy - Pakkauskoot: 0,9 litraa, 2,7 litraa ja 9 litraa - Riittoisuus: 5–15 m2 /l Sävytys: väritön (sävytettävissä) sekä ruskea valmissävy

Kaisla on tarkoitettu painekyllästetyn, lämpökäsitellyn, käsittelemättömän ja aikaisemmin öljytyn puun suojaamiseen. Se soveltuu erinomaisesti myös jalo- ja kovapuulle, hirsipinnoille sekä höylättyjen ja sahattujen seinäpaneelien käsittelyyn.