Lakka Karkeatasoite 500 20kg

21,90 €
(1 kg = 1,10 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Käsin levitettävä ja nopeasti kovettuva sementtisideaineinen Karkeatasoite 500 on oikea tuote betonilattioiden tasoitukseen, oikaisuun sekä kallistusten tekoon kuivissa, kosteissa ja märissä sisätiloissa.

Karkeatasoite 500 soveltuu myös käytettäväksi lattialämmityskaapelein varustetuilla lattiapinnoilla. Näissä tapauksissa on varmistuttava kuitenkin siitä, että lattiatasoitteen minimikerrospaksuus (3 mm) ylitetään lämmityskaapelin päällä. Lattialämmityksen voit kytkeä päälle aikaisintaan 2 vrk sen jälkeen, kun lopullinen pinnoite on asennettu. Tuote ei sisällä kaseiinia. CE-merkintä.

Tuotetta voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tuotetiedot

Koko20 kg Menekki1,7 kg/m²/mm Kerrospaksuus3 – 50 mm Kävelykelpoisuus (+23°C, 50% RH)n. 2 – 3 h Päällystyskelpoisuus (+23°C, 50% RH)1 – 5 vrk Määrä kpl/lava48 Sideainesementti Suurin raekoko1,6 mm Veden tarve2,4 – 2,8 l/20 kg Valmista massaa10,4 – 11,2 l/20 kg Työstettävyysaika15 – 30 min PuristuslujuusluokkaC20 TaivutusvetolujuusluokkaF5

Työskennellessä massan, alustan ja ilman lämpötila tulee olla +10…+22°C. Alustan suhteellinen kosteus ei saa ylittää arvoa 95%. Tasoitteen kuivumista ei saa nopeuttaa esim. lämmön tai tuuletuksen avulla. Liian nopea kuivuminen voi aiheuttaa halkeamia sekä tasoitteen pinnan jäämistä pehmeäksi.

Mikäli huoneessa on normaalia korkeampi lämpötila tai hyvin alhainen suhteellinen kosteus tai jos aurinko pääsee suoraan lämmittämään valun pintaa, on lattia peitettävä suojapeitteellä (esim. muovi) heti, kun sen päällä voidaan kävellä. Lattia tulee päällystää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa lattiamassan kovettumisen ja kuivumisen jälkeen, jolloin vältetään pinnan ”ylikuivuminen” ja vähennetään näin valun halkeilu- ja irtoamisriskiä.

TILAUSTUOTE