Komposiitti Terassilauta Särkkä, 23x135x3600

30,69 €
(1 m = 8,53 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 3-10 päivä(ä)

Kuvaus

Uusi koteloitu komposiittiterassilauta on helppo valinta, kun haluat terassiltasi kestävyyttä ja helppoutta.

Voit valita terassillesi mieleisen värin laudan eri puolilta, antiikinharmaan tai antrasiitin värin. Tuotteen pinta on aidon tuntuisen puujäljitelmän mukainen, joka ei ole sateellakaan liukas.

Materiaali on PVC-vapaa, kierrätyspuukuidun ja kierrätysmuovin seos, joka kestää pohjoisen olosuhteita loistavasti, eikä vaadi pintakäsittelyä.

Särkkä komposiittilaudan ydin on koteloitu UV-kestävällä pintakerroksella, joka suojaa ydintä kosteudelta, homeelta ja rasvatahroilta. Tämä uusi pintakerros antaa tuotteelle pidemmän käyttöiän, paremman ulkonäön, alhaisemman pintalämpötilan aurinkoisina päivinä ja estää värin haalentumista.

Tuotteen putkimaisen ytimen ansiosta tuotteella on vankka rakenne, jolla on suuri kantokyky sekä suhteellisen alhainen paino umpinaisiin komposiittilautoihin verrattuna.

Komposiittilaudan puhtaana pito onnistuu säännöllisellä harjauksella ja tarvittaessa voit pestä tuotteen vedellä ja miedolla pesuaineella. Terassiin ei jää näkyviin kiinnityskohtia, sillä asentaminen onnistuu helposti piilokiinnikkeillä.

Materiaali:Puukomposiitti (kierrätyspuukuitu 60%, kierrätysmuovi 30%, sidosaineet 10%)

Väri:Antiikinharmaa / Antrasiitti

Vahvuuus:23 mm

Leveys:135 mm

Pituus:3600 mm

Hyötyleveys:144 mm